top of page

Hva er cnd shellac?

Shellac legges som en neglelakk, og får utseende til gelenegler!

Shellac gir naturneglen beskyttelse med nydelige farger som sitter feilfritt i 14+ dager. Den gir en eksepsjonell høyglans uten riper og avskalling. 

Hva er gele negler?

Når du får gelenegler så bygges neglen opp med gele for å forsterke eller forlenge neglene og skape et sterkt og holdbart resultat som varer i 3-6 uker litt avhengig av eget utgangspunkt.

Velg mellom ulike farger eller fransk, her er det nesten bare fantasien som setter grenser

Manikyr og negledesign med gele/shellack

Ensfarget Shellac hender

699,-

I behandlingen får du enkelt stell av negler og neglebånd, og påføring av shellac. Denne type lakk sitter godt på, rundt 14 dager på hender. Resultatet blir samme utseende som ved gelenegler. Altså en fin glans uten riper, avskalling og matte overflater. Shellac skal derimot ikke skade neglen, og vil
derfor etterlate en sunn negl når dette fjernes.

 

Fransk shellac hender

749,-

I behandlingen får du enkelt stell av negler og neglebånd, og påføring av shellac. Denne type lakk sitter godt på, rundt 14 dager på hender. Resultatet blir samme utseende som ved gelenegler. Altså en fin glans uten riper, avskalling og matte overflater. Shellac skal derimot ikke skade neglen, og vil
derfor etterlate en sunn negl når dette fjernes.

 

Ekstra forsterkningsgele ved tynne negler

100,-

Ved tynne negler kan det legges et ekstra lag med forsterker.

Fjerne shellac (gratis ved legging av ny, hvis lakken er tatt hos oss)

200,-

Det legges en sølvfolie rundt hver finger, sammen med en aceton-dynket bomull. Etter lakk er fjernet vil neglen poleres, og tilføres olje.

Gelenegler nytt sett med forlengelse

1190,-

I denne behandlingen forlenges neglene til den lengden du ønsker inntil maksimalt 30-50% av din egen negleseng.

Neglene blir stelt og preparert før legging av gele, så blir de bygget opp lag for lag.

Denne behandlingen gir som oftest et resultat som varer fra 4-5uker litt avhengig av eget utgangspunkt før behandling. Velg mellom ulike former på neglene og hele 70 ulike farger eller fransk, evt andre design på forespørsel, ta gjerne med bilde om du ønsker noe spesielt.

Gelenegler forsterkning egne negler (uten forlengelse)

1090,-

Denne behandlingen passer godt for deg som er fornøyd med lengden på dine egne negler, men må ha oppbygging for et sterkt og holdbart resultat. Behandlingen egner seg også godt for ulike problemstillinger i neglen, som ujevn overflate i negl, splittet negl, tynne/svake negler og ulike skader i neglen. Velg mellom ulike former på neglene og hele 70 ulike farger eller fransk, evt andre design på forespørsel, ta gjerne med bilde om du ønsker noe spesielt.

Gelenegler etterbehandling

1090,-

I denne behandlingen filer til/fornyer eller fjerner vi gammel gele og legger på nytt. Velg mellom hele 70 ulike farger eller fransk, evt andre design på forespørsel, ta gjerne med bilde om du ønsker noe spesielt.

Det er mest vanlig med etterbehandling hver 4 uker, noen går kortere og noen går litt lengre.

Neglebiter gelenegler med forlengelse

1490,-

I denne behandlingen får hver negl en spesialtilpasset forlengelse.

Velg mellom hele 70 ulike farger eller fransk, evt andre design på forespørsel, ta gjerne med bilde om du ønsker noe spesielt. Denne behandlingen er uten noen garantier for holdbarhet, anbefaler ny etterbehandling etter 2uker for beste resultat og for å unngå at gele løsner som ofte fører til at neglen blir bitt ned igjen.

Neglebiter gelenegler forsterkning uten forlengelse

599,- 

Her forsterker vi neglene og etterbehandler etter 2-3uker for å hjelpe deg med å slutte med neglebiting og få neglene til å vokse ut igjen. Velg mellom blank eller 70 ulike farger til denne behandlingen.

Neglebiter etterbehandling etter 2-3uker

690,-

I denne behandlinger fjerner vi gammel gele og legger på ny forsterkning med blank eller hel farge.

i snitt er det ca en etterbehandling som lett neglebiter og 2-3 for de aller korteste neglene, etter dette har dine negler vokst ut igjen.

Fjerne gelenegler (gratis ved etterbehandling)

350,-

Gele files ned og pakkes inn i sølvfolie med aceton for å løse opp resterende gele. Dette er en skånsom måte å fjerne gele med som ikke skader naturneglen. Hvis du har harde gele negler fra annen salong må de files helt vekk da de ikke vil løses opp av aceton. Gi gjerne beskjed når du bestiller time om du har gele fra et annet sted som du vil ha fjernet.

En knekt/skadet negl ekstra reparasjon i behandling per stk

30,-

Ny negl drop inn

1 ny negl 150,- ny negl fra nr.2 og oppover 110,- per stk

Luksus manikyr

699,-

Manikyr er en velværebehandling som består av negle og neglebånds-pleie, samt håndpeeling, håndmaske og massasje.

- Luksusmanikyr med lakk 990,- (kun helfarge)

- Luksusmanikyr med shellack fra 1250,-

- Luksusmanikyr med gelebehandling fra 1450,-

Ensfarget eller fransk shellac på tær

749,-

Her får du enkelt stell av negler på tær, så påføres shellac. Denne typen lakk sitter godt på, gjerne flere uker. Resultatet blir en blank lakk som forblir blank og fin til den fjernes.

Klipp av negler på hender

200,-

IBX forsterkende behandling for neglene i gele/shellac behandling

350,-

Dette er en tilleggs behandling for deg som av ulike grunner har problemer med neglene dine, for eksempel, tynne, svake flisete og/eller sprø negler som knekker lett eller generell dårlig kvalitet av ulike årsaker.

IBX forsterkende behandling

599,-

Dette er en behandling for deg som av ulike grunner har problemer med neglene dine, for eksempel ujevn overflate i neglen, tynne, svake flisete og/eller sprø negler som knekker lett, generell dårlig kvalitet på egne negler.

bottom of page