top of page

GREEN PEEL®THE POWER OF NATURE

Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. 

En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.

URTER_4-1160x753.jpg
Green peel-Fresh up
Pris 1200,-

Den milde metoden som gir huden glød og mindre rynker. Populært kalt «party peel» da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud.  Unik behandling til sensitiv og tynn, aldrende hud da den styrker hudbarrieren.

Party peel Express
Pris: 950,- stk.

Er en ekspressutgave av den ordinære Green Peel Fresh Up. Behandlingen varer i kun 30 minutter. Gir en strålende fin glød en ikke kan sminke seg til!

Info: Det er nødvendig med kjøp av noen hjemmeprodukter etter en Green peel behandling for optimalt resultat. Dette bidrar til at urtene har lengre virkningstid i huden og samtidig gjør at den kommer raskt tilbake i balanse.

Green peel-Energy

1450,-

En dypere variant og passer ypperlig for de som trenger dypere antirynke. Effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Vil kunne være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Passer perfekt for den travle mann/kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen.

Green peel-Classic
Pris: 2700,-

Fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Brukt i nesten 60 år i over 70 land. Det er mange med synlige hudproblemer som ønsker fornyet hud uten kjemikalier og kosmetisk kirurgi.

 

Suksessen til den opprinnelige GREEN PEEL® Classic metoden av Dr. med. Christine Schrammek har bevist utrolige resultater med stor trygghet over mange tiår.

Passer for de med dype linjer, grov og dårlig sirkulert hud, akne, arr, store porer og solskadet hud.

Green peel- Classic etterbehandling

Denne gratis behandlingen gjelder kunder som har tatt Green peel-Classic.

bottom of page